Autor: 021.rs

Novi Sad
23.02.2019.
13:10 > 13:55
Košarkaši Vojvodine ostvarili su pobedu nad Slobodom rezultatom 94:86 u 22. kolu Košarkaške lige Srbije.
  • Fan

    24.02.2019 08:33
    Ova pobeda kao dve
    Ne treba zaboraviti koliko ta deca imaju godina i da neke od njih tek ceka karijera! Bljesnu talenti cesto. O treneru da ne pricam, sa obzirom da je klubu dao vise nego sto bi bilo ko drugi, sad je momenat da neki uspesan klub uoci i plati taj kvalitet. Strucni stab takodje, vredno se tu radi, a svasta ih snalazi. Nemam mnogo sta da dodam sem da kazem SVAKA VAM CAST, ZA SVE DO SAD POSTIGNUTO I ZA OVAJ SPEKTAKL, SA PRODUZETKOM, NARAVNO!
  • Ost

    23.02.2019 20:14
    Ne smemo bas tako jednolicno posmatrati stvari. Neki momci su verovatno na kraju sezone morali otici jer nemaju finansijske mogucnosti (npr.roditelji ne mogu da ih finansiraju) da igraju besplatno iako bi verovatno voleli da igraju za Vosu. Ipak, ne odobravam odlazak u sred sezone. To je ono sto mi smeta u mnogim sportovima. Dosao si, budi tu posteno, do kraja sezone pa idi gde hoces. Bez obzira koliko je uobicajeno, normalno i ocekivano, ipak se ostavlja ekipa na cedilu, narocito ako je u pitanju jedan od nosilaca igre. A i klubovi se moraju tako postaviti, bez obzira koliko si dobar igrac, ne mozes doci na dva meseca i za to vreme "zauzeti" nekom igracu mesto jer se on za to vreme mogao uigrati. Pa makar bili poslednji, meni bi bilo draze da 14 nije ni dolazio a da su ovi otisli u oktobru. Ali opet, to je moje neko naivno razmisljanje.
    A Novi Sad, toliki grad, koji je rodni grad tolikim kosarkasima, reprezentativcima, treba da ima ekipu koja igra ABA ligu a ne da bude usputna stanica igracima dok ne nadju nesto iole bolje.
  • NS

    23.02.2019 18:37
    Imao sam sinoć neke obaveze i naprosto sam navijao da ne postignem sve i da imam opravdanje što ne idem na utakmicu (ha-ha-ha) da mi se težak i naporan dan ne završi nerviranjem i gledanjem kako ljudi koje poznajem i poštujem doživljavaju poraz .Bio sam ubeđen da mi nemamo šta da tražimo protiv Slobode koja je ove sezone toliko toga uložila u uspeh kluba ,što materijalno ,što kadrovski ... za razliku od nas koji smo toliko toga izgubili ....Al kako da ne odem ,moram zbog Soceka ,Grubora ,Slobe ,Skoleta ,poznajem te ljude ,ovi druge što ih poznavao su otišli ...
    ipak sam rešio da odem ..sav slomljen i deprimiran a izašao sam punog srca I to da baš Grubor zablista !!!!Živ bih se pojeo da nisam bio !!! Drugi je to osećaj kad prisustvuješ jednoj takvoj utakmici a sasvim drugi kad samo na kraju čuješ rezultat .Kako su se naši momci borili ,koje srce i mentalnu snagu oni imaju .moram da citiram trenera Slobode -igrači Vojvodine su izginului na terenu !!1Mislili samo da ćemo na kvalitet i iskustvo dobiti utakmicu -
    Al što davno reče Njegoš BOJ NE BIJE SVJETLO ORUŽJE VEĆ BOJE BIJE SRCE U JUNAKA !!!!
  • hari

    23.02.2019 17:58
    Ovo je bilo vise od pobede ...ovo je bila SENZACIJA !!! potvrda opstanka u prvoj ligi ..Kako su se momci borili ,kao da je pitanje zivota i smrti ! Malo nas je i bog pogledao na kraju regularnog dela utakmice,ali hrabre sreca prati a i zasluzili smo pobedu .sada ce mnogima apetiti porasti ali mora se biti realan - nemamo mi ekipu za Super ligu a nemamo ni pare koje su potrebne da se sve to isprati do kraja .
    Verni sam navijac Vojvodine i naravno da bih i ja voleo i više od ovoga ali svestan sam da je u ovom momentu opsanak i vise od naseg objektivnog stanja .Veliki uspeh je ostvaren u ovoj u svakom smislu,preteskoj sezoni .Da sad ne nabrajam ko je sve otisao od igraca i svu tu zavrzlamu oko stare-nove uprave
    sve cestitke momcima ,Soceku i njegovom strucnom stabu i veliko HVALA na ovome sto ste ucinili za nas voljeni klub
  • Limanac

    23.02.2019 17:28
    Koliko srce imaju ovi momci i njihov trener ???!!!!! Koja je ovo po redu pobeda u produžetku protiv kvalitetnijih i bolje plaćenih ekipa? Opet se pokazalo da novac nije uvek najveći motiv ,ja mislim da ovi momci i ne pamte kad su primili poslednji dinara ali to ih ne sprečava da se bore kao lavovi !!!
    BRAVO !!! ČESTITAM !!! Obezbeđen je opstanak u KLSu što je ogroman uspeh za ekipu koja se raspala u ovoj sezoni .Svi koji nisu imali želje i snage ( što i razumem) da u ovoj besparici igraju ,šteta što nisu svi otišli na početku sezone .Tvrdim da bi Socek od ovoga što sad ima na raspolaganju napravio ekipu za Super ligu da je ekipa u ovom sastavu bila takva na početkiu sezone.Neko reče - ekipa Vojvodine ima pad forme ,a ja tvrdim da ova ekipa još uvek nije podigla formu .Pa Grubor je tek u nastavku prvenstva registrovan a mladi Kovačević zablistao u odsustvu pomenutih >pobegulja>Verujem da će na kraju sezone i Socek otići i ostati zapisan ZLATNIM slovima u istoriji Vojvodine ,Drago mi je što neće otići kao gubitnik -mnogo toga je dao za svoj klub i sigurno će otići čistog obraza .Svu sreću mu želim u nastavku karijere ,gde god bio !!!
    SRETNO SVIMA U NADI DA SE KK VOJVODINA NEĆE UGASITI !!!
  • Koš

    23.02.2019 15:02
    Čestitam ovoj deci koja imaju srce. Malo je nas koji smo verovali u pobedu obzirom na dobro poznatu situaciju u klubu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna